Hatékony vagy reklámfogás - a zöld kávé eredményessége nagyon megosztja a fogyasztókat. Természetesen egy "csodaszer" hatékonysága sok tényezőtől függ, ezért érdemes egy kicsit közelebbről is megvizsgálnunk.

A zöld kávé titka abban rejlik, hogy nem pörkölik meg, így a benne lévő klorogénsav antioxidáns nagyobb mennyiségben található, mint egy pörkölt kávéban. Ennek hatására a szervezetben olyan folyamatok játszódnak le, amelyek a testsúly csökkenéséhez vezetnek. Sok fogyókúrázni vágyó azért vásárolja meg, mert csökkenti az étvágyát, így a kevesebb táplálékbevitellel szintén testsúly csökkenést ér el. De mint minden fogyasztószernél, természetesen a zöld kávénál sem elegendő, ha csak magától a szertől várjuk a csodát. A leghatékonyabb eredményhez változtatnunk kell életmódunkon, kevesebb táplálékot és több folyadékot, testmozgást kell beiktatni mindennapjainkba. Természetesen vannak olyanok, akik ezt nem tudják kivitelezni, így a fogyókúrás tablettákra, porokra, étrend-kiegészítőkre hagyatkoznak. 

 

Vajon a zöld kávé az áttörés a fogyókúrát illetően? A reklámok néha túloznak, hiszen ez a dolguk..eladni valamit..és abból minél többet. De van e igazságtartalma a zöld kávé hatékonyságának? Hatásos fogyókúra adalék vagy divat termék? 

 

Osszátok meg véleményeiteket, tapasztalataitokat, legyen az pozitív vagy negatív... :)

Naturbiobolt Webáruház


A bejegyzés trackback címe:

https://naturbiobolt.blog.hu/api/trackback/id/tr176518353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása