Hatalmas a vita van a mai napig is az orvostudomány és a természetgyógyászat „hívei” között. Pár évvel ezelőtt az orvostudomány szinte teljesen elhatárolódott a természetgyógyászattól, nem- vagy csak részben ismerték el a gyógynövények jótékony, gyógyító hatásait. Manapság egyre gyakoribb, hogy az orvostudomány is erősebb (mesterséges anyagokat tartalmazó) gyógyszerkészítmények helyett inkább magas gyógynövény tartalmú étrend kiegészítőkkel, készítményekkel próbál küzdeni a megbetegedések ellen, illetve azok megelőzésére. A témában igen eltérő nézeteken vallunk. Rengetek cikk készült már arról, hogy mi a jobb, melyik az elfogadhatóbb, mire van bizonyíték..ezek sokszor egymást cáfolják, vagy éppen erősítik nézeteinket.. Tény, hogy a gyógynövényeket számos kultúrában használják azok jótékony és gyógyító hatásai miatt, amelyeket a természetgyógyászat és az orvostudomány is elismer és használ.

SZÓLJ HOZZÁ A TÉMÁHOZ! Melyik táborba tartozol, mit gondolsz, a két tudomány képes együtt „dolgozni” egészségünkért? Szükség van az elhatárolódásra vagy együtt is lehet tenni értünk, gyermekeinkért?

Naturbiobolt Webáruház


A bejegyzés trackback címe:

https://naturbiobolt.blog.hu/api/trackback/id/tr146529599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása