Biztosan sokan hallottatok már az arany jótékony hatásairól, amit mind a traumatológiai sebészetben, a plasztikai sebészetben, mind a szépségiparban, kozmetikumként is használnak, de alkalmazzák a rákkutatásban és terápiákban is.

Az arany pozitív tulajdonságai között szerepel, hogy nyugtató hatása van, elősegítheti a stressz és az alvási zavarok károsító hatásának csökkenését szervezetünkben, valamint élénkítő és lazító. Elősegítheti a gyorsabb regenerálódást, az energiaszint és a libidó növekedését, ízületi gyulladások esetén a fájdalom és a duzzanatok csökkenését, a vérkeringés serkentését, illetve a testhőmérséklet optimalizációját.

Segíthet a koncentrációs, megfigyelő és memorizáló képesség növelésében, szívritmust szabályozó kezelésekben, és az agy működésében.

Az Aranykolloid oldat kifejezetten alkalmas lehet a szükséges orvos gyógyászati terápia mellett a függőséggel járó betegségek kiegészítő kezelésére (pl. alkoholizmus, drogok, dohányzás, koffeinfüggőség, szénhidrát függőség és kortikoszteroid függőség, illetve egyéb gyógyszerfüggőségek /pl. altatók/ esetén).

Szépségápolás területén is sokféleképpen felhasználhatjuk az aranykolloidot.  Használható ráncosodás ellen, érett bőrre, öregségi foltokra, nap által károsodott bőrre, zsíros és pattanásos bőrre, rugalmatlan fénytől károsodott bőrre, fáradt, értágulatos, illetve fakó bőrre is.

A fent leírtakon felül még megannyi pozitív hatása ismert, legfőképpen terápiák mellett alkalmazzák, elősegítve a terápiák pozitív eredményességét.

http://www.naturbiobolt.hu/nano_gold_aranykolloid_18661?keyword=arany

 

Naturbiobolt Webáruház


A bejegyzés trackback címe:

https://naturbiobolt.blog.hu/api/trackback/id/tr396543503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása