Mind tudjuk, hogy modern világunkban milyen sok teher nehezedik szívünkre.  A munkával, problémáinkkal járó stressz, rohanó világunk által kiváltott helytelen táplálkozás, kevés testmozgás, mind-mind hozzájárulnak szívünk megterheléséhez. A szív-és érrendszeri megbetegedések kezeléséhez számos gyógynövény hozzájárul, ezen kívül olyan vitaminok is elősegítik gyógyulását, illetve egészséges mivoltának megőrzését, amelyek hozzájárulnak a szív normális funkciójának megőrzéséhez.

A legismertebb és legjelentősebb szívvédő növény a galagonya, amely javítja a szívizom ellátását, alkalmazásával segítséget nyújt a szívelégtelenség kezdeti stádiuma és az időskori szívbetegségek kezelésében.

A galagonya hatóanyagait a növény leveleiből, virágaiból, illetve piros bogyó terméséből vonják ki. Legfőképpen anginás mellkasi fájdalmak megszüntetésére, magas vérnyomás csökkentésére, szívbetegségben szenvedőknél a szívösszehúzódások hatékonyabbá tételére, illetve szívritmuszavarok (főként az extraszisztolé és a szapora szívverés) megszüntetésére használják.

A növény erősíti a szívizomsejteket, növeli a szívizom munkabírását, teljesítményét, tágítja az ereket, javítja a szívizom vérellátását és a szívösszehúzódások erősségét. Hatóanyagai elősegítik az infarktus után a szívizomzat vérellátását, az ér újraképződését, csökkenthetik a vérnyomást és pulzusszámot, fokozzák a szervek és az izmok vérellátását. A 40 év feletti, keveset mozgó, rendszertelenül táplálkozó, dohányzó, nagy igénybevételnek, erős stressz hatásoknak kitett személyek szívműködési zavarainak megelőzésére is kiváló megoldás a naponta fogyasztott galagonyatea.

 

Naturbiobolt Webáruházunk kínálatából az alábbi 2 termék a legnépszerűbb:

 

 

Javasoljuk, hogy mellkas és szívproblémák megjelenése esetében, mihamarabb keresse fel kezelőorvosát!

Naturbiobolt Webáruház


A bejegyzés trackback címe:

https://naturbiobolt.blog.hu/api/trackback/id/tr486551105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása