Nyáron sokkal inkább vagyunk hajlandóak a mozgásra, egyrészt a jó idő miatt, másrészt, hogy formában legyünk. A sok mozgás, illetve a nyári, úgynevezett klímabetegség azonban néha megterheli izmainkat, ízületeinket. Utóbbiak olyan összetett szerkezetek, melyeket csontok alkotnak, segítik mozgásunkat, viszont könnyen sérülékenyek lehetnek. Az ízületi megbetegedések leggyakoribb kiváltó oka lehet egy hirtelen rossz mozdulat, sportolás közbeni megerőltetés, nyáron a meleg miatti sok klímahasználat, de a korral együtt is járhatnak. Az ízületi fájdalom 2 leggyakoribb és leginkább előforduló kiváltó oka az ízületek gyulladása, illetve azok kopása.

Az ízületek gyulladásának egyik legelterjedtebb formája a reuma, amely fájdalmat és merevséget okoz az ízületekben, az inakban és az izomban. Leginkább térd,- váll,- és nyakfájás formájában jelenik meg. Ha nem kezeljük a megbetegedést, az ízületek folyamatosan károsodhatnak, tüneteink súlyosbodhatnak.

Az ízületi gyulladás kezelésére használhatunk reuma tapaszt, reuma krémet, vagy proenzim termékeket. A fájdalom kezelhető különböző fájdalomcsillapítókkal, illetve borogatással is. A zöldkagyló kivonatú készítmények alkalmazása az egyik legelterjedtebb kezelési lehetőség. A zöldkagyló nagy mennyiségben tartalmaz glükozaminglikánt, kovasavat, C-, E-, B6-, B12- vitaminokat, ásványi anyagokat, fontos nyomelemeket és többszörösen telítetlen Omega3 zsírsavakat, amelyek elősegíti a porcok egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését.

A Naturbiobolt Webáruházban széles választékban kaphatóak az ízületi gyulladásra javasolt minőségi termékek, megfizethető áron. 

http://www.naturbiobolt.hu/natur___biobolt_80/taplalek___etrendkiegeszitok_116/izulet_csont_porc___reuma_99/drm_porcor_zoldkagylo_kapszula_17972

Naturbiobolt Webáruház


A bejegyzés trackback címe:

https://naturbiobolt.blog.hu/api/trackback/id/tr656539949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása