Ha azt halljuk kakukkfű, legtöbbünknek egy olyan fűszer jut eszébe, amelyet leginkább húsok, gombák, paradicsomos, illetve a mediterrán jellegű ételek ízesítéséhez használunk. Kevesen tudják azonban, hogy a kakukkfű emellett sokoldalú gyógynövény, melyet leginkább gyógytea, illetve illóolaj formájában láthatunk. Gyógyteaként alkalmazva étvágygerjesztő, gyomorjavító, köhögés;-és torokfájás csillapító, emésztést serkentő, illetve szélhajtó hatása kiemelkedő. Illóolajként baktériumölő, fertőtlenítő, szélhajtó és görcsoldó hatású. Emeli az alacsony vérnyomást, külsőleg használva pedig csökkenti a rovarcsípések okozta kellemetlen viszketést és pattanások kezelésére is tökéletesen alkalmas. Kutatások bizonyítják, hogy segíti szervezetünk működését, ezen kívül késlelteti az öregedést. 

Naturbiobolt Webáruházunkban is válogathatsz a kakukkfű készítményekből. Látogass el hozzánk és tudj meg többet a termékekről!

http://www.naturbiobolt.hu/index.php?route=product/list&keyword=kakukkf%C5%B1&description=1

Naturbiobolt Webáruház


A bejegyzés trackback címe:

https://naturbiobolt.blog.hu/api/trackback/id/tr16533889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása